Trampolíny Praha

Titulní stranaAktualityPoslední trénink v jarní sezóně

Poslední trénink v jarní sezóně

Vážení rodiče, milí skokani,

rádi bychom vás informovali, že poslední trénink v jarní sezóně 2024 připadá na úterý 25.6.2024. Dále si vás dovolujeme upozornit, že tento den - 25.6. - již nebude parkoviště v areálu Tyršova domu možné využívat - z důvodu pořádání XVII. všesokolského sletu.

S trampolínami se však ani v létě loučit nemusíte! Připravili jsme pro vás hodiny letního skákání. Lekce neprobíhají formou klasického kurzu, jak jste zvyklí přes rok, tj. skupinka skokanů trénující pod vedením stálého trenéra, ale formou openclass. Vždy vám tak bude k dispozici tým trenérů, kteří vám rádi poradí a pod jejichž vedením se budete nadále zlepšovat. Tréninky probíhají ve vypsaných termínech od 9. 7. do 29. 8. Vždy od 18:00 do 20:00 hodin. Více informací naleznete na našich webových stránkách.

Pro děti je pak i letos připraven příměstský tábor Hopík, který se bude konat ve dnech 15. - 19. 7. 2024. Aktuálně evidujeme již posledních pár míst. Více informací a přihlásit vaše děti můžete zde: http://www.trampolinypraha.cz/letni-primestsky-tabor-hopik/primestsky-letni-tabor-hopik-2024.html.

Všem našim skokanům a jejich rodinám přejeme krásné léto!

Tým Trampolíny Praha

Trampolíny Praha, oddíl T.J. Sokol Kampa Design: Pavel Beneš | Programátor: Marek Demčák